FarmCamps werkt mee aan kinderspelprogramma op TV

Vanaf 2013 gaat de nieuwe Nederlandse kampeerformule FarmCamps een eigen boerenavontuurlijke spelprogramma uitzenden i.s.m. RTL Telekids: Hooi Hooi! Met Boer & Bloem. FarmCamps zoekt gezinnen met kinderen tussen de 8 en 12 jaar om deze herfst mee te doen aan Hooi Hooi. De serie word in de herfst van 2012 opgenomen en in de lente van 2013 voor het eerst uitgezonden op RTL Telekids.

Hooi Hooi: Met Boer & Bloem
In Hooi Hooi! strijden iedere week twee jonge gezinnen tegen elkaar op een FarmCamps boerderij in Nederland. In Hooi Hooi! gaan gezinnen spannende, leerzame, vieze, lachwekkende en stoere boerenopdrachten tegen elkaar uitvoeren. Het winnende gezin mag meteen de koffers uitpakken voor een lang weekend in een stoere safaritent op de FarmCamps boerderij.
Aanmelden om mee te doen aan Hooi Hooi

Geïnteresseerden (ouders en 2 kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar) kunnen zich aanmelden vóór 13 september- via de mail aan op hooihooi@bloomingfilm.nl. De opnames zijn op: 29 en 30 september 2012 op FarmCamps ’t Looveld in Drenthe. De opnames duren ongeveer 3 à 4 uur.

Over FarmCamps:
Met FarmCamps logeert men met het hele gezin in een stoere, compleet ingerichte safaritent van ruim 50m2 op het erf van een werkend boerenbedrijf. Kinderen worden hierbij actief gestimuleerd zelf deel te nemen aan het boerenleven.
FarmCamps heeft een tweeledige missie: ieder kind in Nederland een weekendje op de boerderij te laten beleven en om voor agrarische ondernemers een goede additionele bron van inkomsten te genereren d.m.v. plattelandstoerisme, boerderijverkoop en natuureducatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *