Ga je ook mee op Inspiratie Tour Rondje Noord Nederland?

Een nieuwe lichting recreatieondernemers dient zich aan met verrassende innovaties en ontwikkelingen in de vrijetijd! Daarom is het weer tijd voor een verrassende Inspiratie Tour – Rondje Noord Nederland! (19 en 20 juni)

  • HOGERE BEZETTING
  • LANGERE VERBLIJFSDUUR
  • MEER INKOMSTEN

Bovengenoemde onderdelen zijn de speerpunten voor mij (red.: Hans van Leeuwen) als recreatie adviseur. In de afgelopen jaren heb ik voor talrijke recreatiebedrijven gewerkt aan een nieuw businessplan, conceptverbetering of winstmaximalisatie. Wij zullen een bezoek brengen aan enkele van deze locaties waaraan wij ons steentje hebben bijgedragen. Daarnaast zijn er tal van innovaties van toeleveranciers die uniek zijn en onderdeel uitmaken van deze inspiratie tour. Uiteraard zal op de meeste locaties de “gastheer- en/of gastvrouw” ons persoonlijk ontvangen met een uitgebreide Backstage Tour of een kennisvolle presentatie.

De Krim, met gastheer Iwan Groothuis, zal als gastlocatie fungeren alwaar wij zullen overnachten in Luxe Glamping accommodaties met een gezellige dinnerparty! Deze reis kent zoveel hoogtepunten dat het voor mij nu al vast staat dat deze 2-daagse Inspiratie Tour tot ‘één van de beste ooit’ zal worden bestempeld!

U gaat toch ook (weer) mee met mij?

Meer informatie: Rondje noord-Nederland – 2-daagse inspiratietour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *