Walibi Holland (#Hardgaan) investeert in een nieuwe natuurlijke Wilderness

Je zou het niet meteen verwachten bij Walibi Holland, maar het park heeft voor ruim € 300.000 geïnvesteerd in de aanleg van een natuurlijke bosrijke plek waar de bezoeker even tot rust kan komen. De nieuwe zone heet ‘Wilderness’.

Wilderness

Het gebied krijgt een ruige natuurlijke uitstraling ‘waar de natuur zijn gang kan gaan’. De relatief jonge aanplant moet nog de kans krijgen om uit te groeien, zodat het een echte wildernis wordt. Het nieuwe natuurgebied krijgt overigens wel een duidelijke rol binnen het park. Zo is er een horecavoorzieningen (Pizza) en zijn er picknickbankjes in de schaduw. Daarmee wordt dit gebied een aantrekkelijk terrein om even te relaxen en wat te eten of drinken.

Deze investering past in de nieuwe strategie Festivalisation: “Met het project Festivalisation wordt de komende jaren gewerkt aan een verandering van de uitstraling in de verschillende gebieden in het attractiepark. Hierbij heeft Walibi zich hebben laten inspireren door de stijl van verschillende grote steden en festivals.”

Untamed opent op 1 juli

Naast Wilderness is er nóg een grote verandering gaande in het park. De houten achtbaan Robin Hood wordt namelijk verbouwd tot de spectaculaire hybrid coaster Untamed. Onlangs maakte Walibi Holland het logo van Untamed bekend en onthulde het park dat de achtbaan maar liefst 5 inversies krijgt: momenten waarop de gast voor korte tijd ondersteboven hangt. De nieuwe achtbaan wordt op 1 juli om 13.30 uur feestelijk geopend. Het plein en de looppaden voor Untamed zijn gedurende het seizoen toegankelijk voor gasten. Ook de attractie Blast is een oudere attractie die opnieuw gethematiseerd is, en onder een nieuwe naam terugkomt.

Meer informatie: www.walibi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *