Wunderland Kalkar te koop; prijs nu bekend

Wunderland Kalkar staat al enkele jaren te koop. Afgelopen week maakte het Duitse RP Online dat opnieuw bekend en werd ook het prijskaartje van 16 tot 18 miljoen naar buiten gebracht. Pretpark, hotel en beurscomplex Wunderland Kalkar, net over de grens in Duitsland, is in handen van ondernemer Hennie van der Most. Hij bouwde op deze locatie een oude (nooit gebruikte) kernreactor om tot multi functioneel vrijetijdsbedrijf en evenementencentrum.

foto Wunderland Kalkar

Het pretpark Wunderland Kalkar trekt op dit moment zo’n 300.000 bezoekers per jaar. Als daar de bezoekers van beurzen en evenementen bij worden opgeteld kom je uit op 500.000 tot 600.000 bezoekers op jaarbasis. Het is een park met de nodige uitbreidingsmogelijkheden. Van het bebouwde gedeelte is er voor 2/3 van de gebouwen nog geen invulling gevonden. Bij het park behoort ook een groot buitengebied, waarvan een deel sinds kort de bestemming ‘evenemententerrein’ heeft gekregen. Er wordt gezocht naar een koper die naast de aankoopprijs ook nog wat centjes over heeft om te investeren in onderhoud en uitbreiding.

Van der Most is nog altijd bezig om in Rotterdam een groot (200.000 bezoekers per jaar) nieuw attractiepark te realiseren.

Meer informatie: rp-online.de
www.wunderlandkalkar.eu/nl

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Angelique Klar, werkzaam bij het bedrijf van Van der Most

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *