Pop-up attractie met (vooral) arcade spellen in Amsterdam

In maart wordt 2 weekenden lang een mega-spellenhal gerealiseerd op het Westergasterrein in Amsterdam. De initiatiefnemers spreken noemen het ‘Pretpark Westergasfabriek’. Op het terrein zijn vooral spellen te vinden zoals spelautomaten (200), flipperkasten (51), airhockey games (12). Daarnaast zijn er nog 50 buitenattracties.

ton ton club3Ton Ton Club XL is een initiatief van Ton Ton Club, Amsterdams creatieve speelplaats. Serdar Tonkas, eigenaar van de Ton Ton Club, is samen met de kermisbaas, Frans Stuy, een samenwerking gestart om in drie jaar het Westergasterrein om te toveren tot het mooiste, grootste en meest bijzondere evenemententerrein van Nederland, onder de noemer “Pretpark Westergasfabriek”. Twee generaties die plezier en spel anders hebben meegemaakt en interpreteren maar samen de hand leggen aan dit plan.

Serdar Tonkas:’ De Kermis wordt vaak geassocieerd met dure attracties en goedkope muziek. Wij willen de charme van de kermis van vroeger weer terug geven. Bij ons vind je dan ook geen standaard kermis muziek maar optredens van DJ’s als Frank van der Lende van Radio 3FM. Ton Ton Club Xl zien we dan ook als eerste stap naar de kermis van de toekomst.

Naast alle gebruikelijke arcade heeft Ton Ton Club XL ook plek voor bijzondere spellen als een flipperkast aangestuurd door een piano, Virtual Reality Duckhunt en het tafelspel Jenga in mega formaat waarbij de toren wordt opgebouwd tot zo’n 9 meter hoogte en de blokken met een hoogwerker uit de toren worden gehaald.

Ton Ton Club XL is in de weekenden van 11 en 18 maart, 6 dagen lang, gratis te bezoeken in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek.

Meer informatie: https://www.facebook.com/events/519298588217944/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *