Pop-up Halloween experience in Best – gedragen door vrijwilligers

In het Brabantse Best wordt inmiddels de 5e editie van pop-up Halloween Experience Horror Zone georganiseerd. In tegenstelling tot Halloween in attractieparken is er nog geen infrastructuur aanwezig en moet de hele experience worden opgebouwd (en weer afgebroken) voor vier weekenden.

Het evenement wordt gedragen door een grote groep vrijwilligers, w.o. meer dan 100 acteurs. Aan elke editie houdt men een kleine winst over; die dan weer in de editie van het volgende jaar wordt geïnvesteerd. Zo groeit deze attractie elk jaar verder door en hebben de bouwers elk jaar meer budget om iets bijzonders te bouwen. De bouwers zijn vaak ook zelf werkzaam in de recreatiesector en maken van dit project gebruik om de attractie helemaal naar eigen idee in te richten.

Thema van dit jaar: The Apocalypse, 2073

Na de Apocalyps van ‘73 is de wereld zoals jij hem kent vergaan. Dingen die nu als vanzelfsprekend worden ervaren zijn verloren en er is geen enkele vorm van orde te bespeuren. Verschillende groepen en eenlingen vechten al jarenlang om overleving en heerschappij in deze donkere, ijskoude wereld die geen genade kent. Nu alles weg is, komt de ware aard van de mens naar boven. Jager of prooi, kies jouw pad en overleef de diverse onderdelen.

Onderdelen van The Horror Zone: The Apocalypse 2073

  • Horror-show “2073”; Ontdek de oorsprong van de apocalyps van 2073 tijdens deze horror-illusieshow!
  • Power Plant: Elektriciteit is schaars na de ramp. Ga er naar op zoek  in de Power Plant, maar je bent niet de enige die het nodig heeft.  
  • Raven’s Nest;Infiltreer het nest van de Ravens. Ontdek de thuisbasis van deze meedogenloze bende. Val niet ten prooi aan deze ongure types, ze zijn altijd op zoek naar testpersonen voor hun gruwelijke moordmachines.
  • Shadow Seekers;Sla op de vlucht voor het onbekende. De Shadow Seekers hebben altijd behoefte aan vers vlees…
  • Central Square;Probeer op adem te komen op het plein. Neem gerust een hapje en een drankje, maar blijf op je hoede.

Meer informatie: www.horror-zone.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *