Nieuwe attractie Bobbejaanland uniek voor Benelux

Dit voorjaar opent Bobbejaanland een nieuwe attractie, The Forbidden Caves. Een attractie waarin bezoekers worden meegenomen op een spannende trip naar de regenwouden van Khyonesië, in Zuid-Oost Azië. De ‘immersive tunnel’ attractie is uniek voor de Benelux. Dankzij de meest recente video- en animatietechnieken worden bezoekers niet alleen toeschouwers, maar maken ze deel uit van het verhaal. Alle zintuigen worden geprikkeld.

De attractie werd ontworpen en gebouwd door Holovis (UK), met de audiovisuele hulp van Super 78 (USA). In de ride is plaats voor 60 personen per rit. Het avontuur van de bezoekers duurt in totaal 10 minuten. Bobbejaanland telde een bedrag van 5 miljoen euro neer voor deze nieuwe attractie.

Adrenaline, ontdekking, interactie en verrassing
Roland Kleve kijkt uit naar de opening van de nieuwe nieuwe attractie, die gepland staat voor 1 mei: “‘The Forbidden Caves’ is een nieuw soort attractie in het portfolio van Bobbejaanland en ik ben erg trots dat we onze bezoekers deze ride kunnen aanbieden. Niet alleen de adrenaline maar ook ontdekking, interactie en het verrassingseffect zijn belangrijke factoren bij deze attractie. We wilden onze bezoekers een onvergetelijke ervaring bieden en daarvoor zetten we sterk in op de thematisering. We hebben bijvoorbeeld acteurs die het wachten heel wat leuker zullen maken!”

Meer informatie: www.bobbejaanland.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *