Vernieuwende activiteit bij outdoorbedrijf Klimrijk: Schieten met een Aardappelkanon

Outdoorbedrijf Klimrijk Brabant in Veldhoven gaat vanaf 1 juni weer open en biedt dan meteen ook een aantal nieuwe activiteiten, waaronder Aardappelkanonschieten.

De aardappelkanonnen werken op luchtdruk en moeten als een echt kanon geladen worden met een speciale laadstok. Na een aantal oefensessies kan er geschoten worden op draaiende doelen, maar er kan ook een groter object neergezet worden om kapot te schieten. Naast de aardappelkanonnen zijn er ook luchtbuksen beschikbaar. Alle schietactiviteiten zijn voor deelnemers vanaf achttien jaar.  

“We willen bezoekers altijd verrassen met nieuwe, spannende activiteiten en aardappelkanonschieten past hier perfect bij”, vertelt general manager Huub Wijnen. “Dit biedt een mooie extra activiteit voor wie een avontuurlijke dag uit wil.” 

Nog meer nieuw aanbod

Naast het vernieuwende aardappelkanon heeft Klimrijk nog meer nieuw aanbod toegevoegd: Quadrijden. Het parcours voor het quadrijden bevindt zich op ruime afstand van het Klimbos, zodat de deelnemers elkaar niet storen. De voertuigen rijden op speciale milieuvriendelijke brandstof en zijn begrensd om gevaar uit te sluiten.   

De quads, die worden aangeboden in samenwerking met Adventure Events, zijn geschikt voor bestuurders vanaf elf jaar. De deelnemers worden begeleid door ervaren instructeurs die uitleggen wat de juiste zithouding is en hoe het gas- en rempedaal bediend moeten worden.   

bron en meer informatie: www.klimrijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *