Nieuwe Flagship store LEGO in Amsterdam mixt winkelen en leisure

LEGO gaat twee winkels openen in Nederland. De Flagship Store in Amsterdam wordt een echt belevingscentrum, waar naast de verkoop van LEGO, ook attracties en speelaanleidingen te vinden zijn.

De nieuwe LEGO Flagship store past daarmee in de trend waarbij retailgebieden steeds meer aandacht hebben voor vermaak (leisure). De tweede winkel komt in Utrecht.

Mozaiek Maker

Winkelen wordt fun

Een woordvoerder van LEGO bevestigt dat de nieuwe ‘winkel’ méér biedt dan alleen een verkoopplek: “De winkel is inderdaad een plek waar het draait om plezier en beleving. Er verschillende activiteiten in de winkel te doen, naast het aanschaffen van LEGO. Onder andere de:

  • Mozaïek Maker
  • Brick Specialisten – Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert – de Brick Specialisten helpen je de perfecte set te vinden.
  • Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen.
  • Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.
  • Bouw een minifiguur – Maak je eigen LEGO-minifiguren! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires.
  • Direct aan de slag – Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel.

in Londen is er al een Flagship store. Die is bijzonder populair en voor sommige activiteiten moeten mensen zelfs al van tevoren een tijdslot inboeken.

Zie: LEGO Flagship store op Tripadvisor / Informatie over de Flagship Store in London op de website van LEGO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *