Nieuw All-in Eindhoven profileert zich als ‘Het meest complete avondje uit in Brabant’

Ook in corona-tijd met overwegend negatieve berichtgeving is er gelukkig nog positief ondernemersnieuws te melden. Vanaf 1 augustus 2020 opent een compleet nieuwe activiteiten- en horecaformule haar deuren op Leisureterrein Woensel in Eindhoven: All in Eindhoven.

Hoofdattractie van All in Eindhoven is de internationale succesformule Prison Island, een van origine Zweeds gevangenis-avontuur met een mix van spelelementen dat het beste van de bekende escape rooms en van Fort Boyard combineert. Geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen en toegankelijk voor jong en oud. Vanaf 1 september worden tevens een aantal indoor bijlwerpbanen en diverse indoor jeu de boules banen in het complex geopend. All in Eindhoven speelt hiermee in op de trend, daar beide sporten de laatste tijd in Nederland (opnieuw) een enorme vlucht in populariteit hebben genomen. Verder herbergt All in Eindhoven nog een grill-restaurant (Mr. Miyagi) en een bar.

Bijlwerpen (op een andere locatie)

All in Eindhoven is een initiatief van de Limburgse ondernemers Rob Geraets (meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer) en Igor Stel (eigenaar van Entertrain Group, waaronder diverse horeca- en leisurebedrijven vallen). Stel is sinds 2009 eigenaar van All in Echt (gelegen in Midden-Limburg), waar sinds 2 jaar ook een Prison Island arena onderdeel uitmaakt van het activiteitenaanbod. “Op basis van het succes in Echt en omdat we zien dat mensen bereid zijn grote afstanden te overbruggen om het spel te spelen, hebben we besloten om in Eindhoven een tweede vestiging te openen”, aldus Stel. “ ‘All-in’ staat in dezen voor ‘alles onder één dak’, oftewel alle ingrediënten voor een compleet avondje uit met vrienden en familie, een bedrijfsuitje, kinderfeest of vrijgezellenfeest.”

Het Prison Island complex in Eindhoven telt maar liefst 28 cellen met uiteenlopende spel-elementen, waarbij de cellen zijn gedecoreerd door graffiti-artiesten uit heel Europa. “Het is niet voor niets dat dit Zweedse concept een enorme hit is in Europa”, aldus Hans van Leeuwen, leisure expert en trendwatcher. “Aan de sfeer en aankleding van deze formule is veel aandacht besteedt en dat, in combinatie met de diversiteit in spelelementen (van puzzel-elementen tot denksport en sport) maakt een avondje Prison Island tot een unieke beleving.”


Meer informatie : www.allineindhoven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *