Klassieke verhalen beleven met real life gaming

Trainings day, The departed maar ook Hot Fuzz, Brooklyn Nine-Nine en natuurlijk Baantjer en Flikken Maastricht. Stuk voor Stuk klassiekers. Je kan in hun wereld stappen met aller nieuwste real life game: Good Cop Bad Cop.

Good Cop Bad Cop speelt zich af In het voormalige politiebureau van Steenbergen. Door de totaalervaring Good Cop Bad Cop stap je zo een politieserie binnen. Je speelt een aspirant op een selectiedag van politie centrum het Bastion. Tijdens deze selectiedag heb je een geheime missie: het ontmaskeren en arresteren van een corrupte agent.

Twee acteurs begeleiden jou en je team van 8 tot 12 personen door het verhaal. Door middel van opdrachten die variëren van een fysieke vaardigheidstoets tot archief kamer puzzel kom je steeds meer te weten over wat er zich afspeelt in het politiecentrum. Je moet goed samenwerken om alle nodige informatie te vinden en de arrestatie succesvol te volbrengen. Zo voelt het alsof je zo een aflevering van Baantjer of Flikken Maastricht bent ingelopen. Na afloop is het mogelijk om een drankje te drinken met de acteurs om na te praten.

De game is vanaf 4 Oktober te spelen en je kunt nu tickets kopen. Meer informatie kun je vinden op www.goodcopbadcop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *