Jumbo strooit weer met korting op dagattracties

Klanten van supermarkt Jumbo kunnen ook dit jaar weer sparen voor (forse) korting op pretparken, dierentuinen, indoor speelparadijzen en andere vormen van dagrecreatie in Nederland en België. Veel grotere attracties doen mee, met kortingen die oplopen tot 87% van de entreeprijs.

We tellen in totaal 18 dierentuinen (waarvan 4 uit België), 27 attractieparken (waarvan 6 uit België en 4 uit Duitsland), 45 indoor speelparadijzen (w.v. 41 Monkey Towns), 9 musea, 9 wellnessbedrijven en 9 actieve uitjes. Alhoewel de kortingen dus hoog kunnen oplopen, kunnen de deelnemende bedrijven er wel voor kiezen om de hoogte van de korting te laten variëren per dag. Kortingskaarten blijven geldig tot 5 januari 2020. De Jumbo campagne in 2017 was goed voor de verkoop van 1 miljoen tickets.

screenshot van de Jumbo Actie website

Meer informatie: https://dagjeuitactie.nl/

Enkele grotere attracties die in de lijst van Jumbo ontbreken, ontdekken we wel weer bij andere platformen. De grootste dagattractie, De Efteling, heeft net haar jaarlijkse campagne samen met Albert Heijn afgesloten. De korting bleef daar beperkt tot € 10,- (= 24% op een ticket van € 42). Ook Toverland zien we niet op deze lijst. Zij kiezen o.a. voor een kortingsactie bij het LandvanANWB (30% korting voor ANWB leden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *