Julianatoren lanceert Youtube kanaal voor peuters en kleuters

Kinderpretpark Julianatoren lanceert een nieuw YouTube-kanaal ‘Julianatoren PeuterTV’.  Julianatoren PeuterTV is speciaal voor kinderen tot en met 4 jaar waarin peuters en kleuters de hoofdrol hebben.

Qua fysieke ontwikkeling zit pretpark Julianatoren in een lastig parket. Het plaatsen van nieuwe attracties was de afgelopen jaren niet mogelijk. Vandaar dat De Julianatoren steeds meer heeft geïnvesteerd in shows en media. Zie ook: Na 9 jaar eindelijk weer een nieuwe attractie in pretpark Julianatoren

Kinderen in de hoofdrol

De video’s zijn voor, door en met kinderen gemaakt. Hier mag alles! Ze kletsen, knutselen, spelen, eten, lachen, zingen en nog veel meer. De terugkerende thema’s zijn Peuterspel, Peuterhapjes, Grappenmakers, Lievelingetjes, De Kletsbank, De Knutselhoek, Wat zit er in de doos en Na-apers. Vanaf maandag 25 maart wordt er elke maandag en elke donderdag om 10:00 uur een nieuwe video geplaatst.

Maandag 25 maart thema Peuterhapjes
De eerste video, welke op het kanaal geplaatst wordt, heeft als thema Peuterhapjes. In deze video gaan de kids een boterham smeren, helemaal zonder hulp van een volwassene! Het wordt een grote en vooral lekkere kliederboel, waarbij de kids helemaal hun gang gaan.

De opnames worden in eigen huis gemaakt

Kinderen zullen hier met plezier en met volle aandacht naar kijken, doordat zij zichzelf herkennen. Het zorgt zeker voor een brede glimlach op hun gezicht.

meer informatie www.youtube.com/julianatorenpeutertv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *