Holland Evenementen Groep krijgt een nieuwe eigenaar

Een van de grootste dagrecreatieve outdoorbedrijven in Nederland, de Holland Evenementen Groep (HEG) krijgt vier nieuwe eigenaren. Het zijn de franchisegevers en een franchisenemer van horecaketen La Cubanita.

HEG is een evenementenlocatie in De Betuwe met zo’n 100 activiteiten. Van bedrijfsfeest tot teamuitje van Wipeout tot escaperoomXL. Met WipeOut heeft het bedrijf een activiteit in huis met een geweldige televisie-exposure.

Rene Wijker en zijn vrouw Antoinette Winder (franchisenemer van Cubanita) werden benaderd door hun franchisegever Roland Hogenels en zijn vriendin Laura Wijnands met het idee om gezamenlijk de Holland Evenementen Groep over te nemen. Wijker: “Dit leek ons een mooie uitdaging en een buitenkansje. Wij kennen het concept en zien ook nog volop mogelijkheden om het bedrijf met nieuwe grote activiteiten uit te bouwen. Onze horeca-achtergrond komt ook goed van pas. Horeca is bij recreatiebedrijven vaak een ondergeschoven kindje. Wij weten daar wel een goede businesscase van te maken. Het ligt niet in de verwachting dat er een vestiging van La Cubanita wordt toegevoegd.”

Jappe Eggink van Maas Recreatiemakelaars is afgelopen periode druk geweest met de verkoop van het bedrijf.

Meer informatie: www.hollandevenementengroep.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *