Efteling krijgt een kostuumatelier

Attractieparken besteden steeds meer aandacht aan hun winkels. De Efteling ontwikkelt een bijzonder winkelconcept waar de bezoekers (verkleed)kleding uit de Efteling kunnen vinden; het kostuumatelier.

visualisatie van het atelier

Efteling omschrijft het concept als: “Het wordt een bijzondere (verkleed)winkel, waar je kleding kunt uitzoeken, passen én kopen. Overal waar je kijkt zie je naaimachines, rollen stof en spiegels op verschillende hoogtes. Bij de kleine spiegels kun je jezelf laten schminken of opmaken en bij de grote spiegels kun je jezelf in vol ornaat bewonderen. De pashokjes zijn voorzien van prachtige achtergronden. Ideaal om een bijzondere foto van jezelf te maken.”

Een duurzaam kostuumatelier

Niet alleen worden er direct zichtbare elementen toegevoegd in de winkel, ook op onzichtbare plekken worden duurzame verbeteringen toegevoegd, zoals dakisolatie en klimaatbeheersing. Daarnaast wordt de verlichting vervangen door LED. Voor jou als gast, maar ook voor onze medewerkers, wordt het dus comfortabeler om in dit kostuumatelier rond te kijken of te werken.

Meer informatie: www.efteling.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *