Eerste escape room van Den Haag ontvangt 50.000ste bezoeker

Amaze Escape, de eerste escape room van Den Haag, heeft gisteren de 50.000ste bezoeker ontvangen. Amaze Escape was in augustus 2013 één van de eerste escape rooms van Nederland en biedt bezoekers vier verschillende escaperoom-ervaringen, waaronder de unieke ‘Competition’ waarbij twee teams in identieke, gespiegelde kamers tegen elkaar spelen.

escape room den haagDe 50.000ste bezoeker van Amaze Escape bezocht de ‘attractie’ zo’n drie jaar na de opening. “Toen we Amaze Escape openden in 2013, bestond dit concept nog niet in Nederland. We hadden toen nooit gedacht dat escape rooms in korte tijd zó populair zouden worden.”, aldus Adam Kondor, mede-oprichter en eigenaar van Amaze Escape in Den Haag. Charelle Huizer kwam voor een teambuilding met collega’s, maar Amaze Escape ontvangt veel verschillende groepen. “We zien families en vriendengroepen die een dagje uit zijn, vrijgezellenfeesten en verjaardagen, maar ook veel bedrijven en toeristen. De escaperoom-ervaring blijkt een enorm breed publiek aan te spreken!”

Over Amaze Escape
Amaze Escape werd als één van de eerste escape rooms van Nederland geopend in augustus 2013. Het bedrijf werd opgericht door Adam Kondor, David Horvath en Beata Fajkusz uit Hongarije, die na een periode in Nederland verliefd waren geworden op het land. Met de oprichting van Amaze Escape brachten zij de escaperoom-trend die toen al hoogtij vierde in Hongarije, naar Nederland. Amaze Escape is met vijf kamers de grootste escape room van Den Haag en is gevestigd in MOOOF, het voormalig hoofdkwartier van de Luchtmacht op de Binckhorst in Den Haag.

Meer informatie: www.amaze-escape.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *