Corpus, reis door de mens, krijgt een vestiging in China

CORPUS ‘Reis door de mens’ is werelds eerste educatieve attractie waar je een reis door het hele menselijk lichaam kan maken. CORPUS, gelegen in Leiden, gaat volgend jaar uitbreiden naar China!

Net zoals voor CORPUS in Nederland, gaat Lagotronics Projects ook de installatie van alle show control en audiovisuele systemen voor de CORPUS beleving in Ma’anshan (Bij Nanjing, opent in de zomer van 2020) verzorgen, evenals de toekomstige CORPUS belevingen in andere Chinese steden.

Deze educatieve attractie, gebouwd als een ‘Reis door de mens’, brengt ook een entertainment-tintje met zich mee, doormiddel van de combinatie van permanente en wisselende collecties. Het biedt bezoekers een unieke beleving waar ze ontdekken hoe het menselijk lichaam werkt, en hoe belangrijk verantwoord eten, genoeg beweging en een gezonde levensstijl is.

De oprichter van CORPUS en president van CORPUS wereldwijd, Henri Remmers, heeft enkele maanden geleden een licentieovereenkomst getekend samen met een grote Chinese investeringsmaatschappij. “Zoals in vele landen over de hele wereld is gezondheid een enorm belangrijk onderwerp dat veel aandacht nodig heeft in China. CORPUS China zal bijdragen aan het verbeteren van de volksgezondheid” zegt Remmers.

Mark Beumers, CEO Lagotronics Projects, vult aan: “Net zoals de Nederlandse experience, zal CORPUS China een verrassende educatieve reis door het menselijk lichaam voor alle leeftijden worden. We zijn trots dat onze AV, verlichtings- en show control techniek deze interessante reis nóg indrukwekkender maken!’’

Bron en meer informatie: Lagotronics Projects

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *