Apeldoorn krijgt een groot indoor trampolinepark

In het ‘oude’ PostNL pand aan de Chr.Geurtsweg in Apeldoorn komt in 2019 een 2.500 m2 groot Indoor Trampoline Park onder de naam Street Jump. Street Jump is een franchiseorganisatie van trampolineparken. Franchisenemer in Apeldoorn is Diederik Miedema, eigenaar van Monkey Town Apeldoorn. De verwachting van realisatie van Street Jump Apeldoorn is eind eerste kwartaal 2019.

Jumpen is van de ene naar andere trampoline springen. Street Jump Apeldoorn kenmerkt zich door de omvang in m2 en het kunnen street jumpen op diverse trampolinevelden die verschillen van niveau. Het richt zich op een breed publiek met een hoge diversiteit van spel en jump activiteiten als recreatieve bezigheid en/of om stoere tricks te leren en eventueel als teamsport. Het concept van Street Jump stimuleert tevens het bewegen en de gezondheid en draagt bij aan sociale interactie.

Street Jump Apeldoorn is geschikt voor jong & oud, voor beginners en gevorderden èn voor actieve sporters. Naast vrij jumpen zullen er arrangementen komen met een meer sportief karakter en met een recreatief karakter voor bedrijfs-, familie-, kinder-, klassefeesten, enz.

Treet Jump parken zijn al gerealiseerd in Breda, Haarlem, Wormerveer en Haarlem. Parken in ontwikkeling in: Alkmaar, Almelo, Heerhugowaard, Utrecht, Breda, Wormerveer en Vlissingen.

Meer informatie:
www.streetjump.nl
www.monkeytown.eu/apeldoorn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *