Verkiezing FNV recreatie: leukste collega in de recreatiebranche

Het drukke seizoen is afgelopen, jullie hebben hard gewerkt, tijd om even aan jezelf te denken en aan je collega’s. Om hierop aan te sluiten organiseert FNV Recreatie de verkiezing “Jouw leukste collega!” Van 28 augustus t/m 31 oktober 2013 kunnen vriendelijke toppers in de recreatiesector worden aangemeld.

Leukste collegaHeb jij een collega met wie je het hele seizoen hebt gewerkt, die altijd alle rotklusjes opknapt of van wie je veel leert? Dan is dit jouw kans om je collega in het zonnetje te zetten! FNV Recreatie is op zoek naar “Jouw leukste collega”! Dus geef je leukste collega op, dit kan t/m 31 oktober!
In de eerste week van november zal de winnaar bekend worden gemaakt. Jij wint samen met je leukste collega een dinerarrangement in een sterrenrestaurant naar keuze! Je kunt je leukste collega opgeven t/m vrijdag 31 oktober via www.fnvrecreatie.nl. (ook voor niet-leden)

FNV Recreatie is de vakbond voor werknemers in de recreatie. FNV Recreatie behartigt de collectieve belangen voor alle 30.000 werknemers in de recreatie op het gebied van werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Meer informatie: www.fnvrecreatie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *