Verhuurbedrijf presenteert het grootste springkussen ter wereld

Attractieverhuurbedrijf ‘Set in motion’ heeft het grootste springkussen ter wereld in het assortiment opgenomen. Met een breedte van 50 meter en een lengte van 20 meter heeft dit springkussen een oppervlakte van 1000 m2 en weegt het ruim 4000 kg. Hiermee biedt het springkussen ruimte voor maar liefst 350 springende volwassenen en/of kinderen. Er zijn 18 blowers nodig om het springkussen op te blazen en overeind te houden.

Met de aanschaf van dit springkussen zet het jong volwassen bedrijf hun ambities extra kracht bij. De ondernemers Frank Meijer en Erwin van Es hebben het attractieverhuurbedrijf 7 jaar geleden opgezet en groeien in rap tempo. Frank Meijer hierover: “In 2015 hebben we een Belgische vestiging geopend in Kontich. We zijn momenteel marktleider op het gebied van nieuwe, innovatieve attracties en dat willen we graag blijven. Vanaf vandaag is het grootste springkussen ter wereld te huur voor grote evenementen. Erwin en ik zijn erg trots dat we dit springkussen hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment”.
Op de website wordt het springkussen aangeboden voor een verhuurprijs vanaf € 5000.

Over set in motion
Set in motion is een jong en ambitieus attractieverhuurbedrijf, opgericht in 2010 en gevestigd in Wateringen. Het bureau richt zich op de volgende 3 pijlers: attractieverhuur, organisatie van evenementen en het coördineren en uitvoeren van gemeentelijke projecten. Set in motion beschikt over een ruim assortiment attracties, zoals full-color springkussens, Wipe-Out stormbanen, waterattracties, voetbalattracties en specials als een 9 meter hoge mobiele klimwand, Bungee trampolines, Bubble voetbal, Dance Pads en Lasergame op locatie.

meer informatie: www.attractieverhuur-setinmotion.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *