Vakantiepark Hoenderloo krijgt impuls door overname Roompot

Bungalowpark Hoenderloo krijgt een nieuwe impuls. Het park, waar Hogenboom Vakantieparken tot voor kort verhuurder van was, is overgenomen door Roompot Vakanties. Het is de ambitie om Hoenderloo het visitekaartje van Roompot op de Veluwe te maken. De komende periode wordt Hoenderloo onderworpen aan een grondige renovatie. 

roompot-huisjeHonderd accommodaties krijgen een upgrade en het park wordt gerestyled. Verder worden zwembadfaciliteiten vernieuwd. De mascotte van Roompot, Koos Konijn, heet vanaf vandaag de eerste kinderen en hun ouders welkom op het park. Die dag zal Roompot de eerste gasten ontvangen op Bungalowpark Hoenderloo.

De upgrade van het vakantiepark betekent ook een impuls voor de werkgelegenheid in het dorp. Momenteel werken er zo’n 50 mensen op het park. Op termijn zal er meer personeel worden aangenomen. Na Resort Arcen in Limburg is het vakantiepark in Hoenderloo het tweede park in Nederland dat oorspronkelijk van Hogenboom Vakantieparken was en na rebranding ‘heropent’ als park van Roompot Vakanties. Met de overname lift het vakantiepark in Hoenderloo vooral mee op de bekendheid van Roompot Vakanties.

Over Roompot Vakanties
Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland. Roompot is actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings in vooral Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Zeeuwse Kamperland. Bijna 2 miljoen mensen bezochten vorig jaar een Roompot-park, het aantal overnachtingen was ruim 10 miljoen. De vakantieparken en campings van Roompot Vakanties liggen direct aan strand en zee of midden in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *