Vakantiebeurs 2017

De data voor de Vakantiebeurs 2017 zijn bekend. De beurs vindt deze keer plaats van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

beursOp de Vakantiebeurs laten bezoekers zich inspireren door de honderden reisaanbieders, worden nieuwe bestemmingen ontdekt, praten bezoekers met locals en worden bucketlists bijgewerkt. Maar bezoekers kunnen nog veel meer doen dan zich laten informeren: er kan worden meegedanst met traditionele dansen, lokale delicatessen kunnen worden geproefd, er zijn rotswanden om te beklimmen. Wandel van de jungle van Oeganda en Azië tot Frankrijk naar Portugal en Italië: het kan allemaal op de Vakantiebeurs. Bezoekers voelen zich alsof zo al op hun volgende vakantiebestemming zijn aangekomen.

Profielschets bezoeker Vakantiebeurs
Meer dan de helft van alle bezoekers is man. Bijna 1 op de 5 heeft een huishouden met thuiswonende kinderen. Het gemiddeld inkomen ligt rond de 1,5 x modaal of hoger. De helft van alle bezoekers heeft een opleidingsniveau HBO+. Gemiddeld geven onze bezoekers bijna € 3.37600 per persoon per jaar uit aan vakanties. Dat is zo’n 2,8 x meer dan de gemiddelde Nederlander. Een belangrijke reden om naar de Vakantiebeurs te komen, is het inwinnen van informatie over bestemmingen binnen Europa. Onze bezoekers zijn verder op zoek naar inspiratie, nieuwe ideeën en persoonlijke voorlichting. Sfeer en uitstraling zijn dus belangrijk. Bezoekers willen in de vakantiestemming komen.

Informatie voor exposanten
U heeft als exposant de keuze om uw stand zelf te (laten) bouwen of om gestandaardiseerde standbouw van Jaarbeurs te huren.
Wilt u een eigen stand (laten) bouwen? Houdt u er rekening mee dat er bepaalde voorwaarden zijn en dat u tijdig een standbouwtekening dient te overleggen. Wilt u de standbouw door Jaarbeurs laten verzorgen, dan zijn er eveneens diverse mogelijkheden.

Alle beschikbare informatie is na te lezen op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *