Tweede Landal-park met een Visionvilla

Vakantie is voor iedereen, vindt Landal GreenParks. Groepen voor wie vakantie minder toegankelijk is, worden door Landal geholpen. Zo werkt Landal al een aantal jaren samen met Comfortzorg, om thuiszorg ook op het vakantieadres te kunnen aanbieden. De vorig jaar geopende Visionvilla, een speciale bungalow voor mensen met een visuele beperking, is een dusdanig succes dat nu ook andere parken het concept gaan hanteren, te beginnen bij Landal Hoog Vaals in Zuid- Limburg. Ook een kustlocatie staat op het verlanglijstje.

Landal Hoog Vaals

Op het eerste gezicht lijkt de Visionvilla op Landal Landgoed ‘t Loo weinig te verschillen van andere Landal vakantiewoningen. Toch is voor mensen met een visuele beperking het verschil groot. Er zijn vele aanpassingen gemaakt; met name in en rondom de bungalow, maar ook bij de receptie, de horeca en het zwembad.
“De reacties van gasten zijn unaniem positief,” aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur van Landal GreenParks. “Vandaar dat we dit type bungalow ook graag op andere locaties willen gaan aanbieden, om meer mensen met een beperking in de gelegenheid te stellen een vakantie te beleven.”
Hoewel de Visionvilla primair is ontworpen voor gasten met een visuele beperking, is hij ook geschikt voor andere doelgroepen die meer comfort wensen of aangepaste faciliteiten behoeven. In combinatie met bijvoorbeeld de diensten van Comfortzorg wordt vakantievieren zo bereikbaar voor groepen voor wie dat vroeger niet mogelijk was.

Meer informatie: www.landal.nl/visionvilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *