Top 3 origineelste locaties op bijTeun.nl

De markt van plattelandsrecreatie wordt steeds voller, en dat vraagt om onderscheidend aanbod. De website www.bijTeun.nl is een van de grootste verzamelingen van bijzondere activiteiten en accommodaties op het platteland van Nederland. De redacteuren van ‘bij Teun’ zetten hun top 3 van origineelste locaties op een rijtje.

Jeu de Boer – Spelen op z’n boers
Voor de ultieme polderrecreatie ga je naar Jeu de Boer in Hazerswoude Dorp. Op allerlei spellen is wel een boerse variant bedacht. Zo kun je er boeren-bowlen in de buitenlucht, met boerenklompen als kegels en banen in het gras. Of een potje boerengolf  in de weilanden tussen de koeien, schapen en geiten. Maar je kunt ook de strijd met elkaar aangaan tijdens een heuse boerenlandcompetitie. Of Jeu de Boer, de boerenvariant met de vijf G’s: Groot, Grof, Goedkoop, Gezellig en vooral Genoeglijk.
Meer informatie

Groepsaccommodatie de Nieuwenhof – Slapen tussen de schapen 
Op natuurcamping de Nieuwenhof kun je slapen tussen de schapen! Met je eigen tent slaap je midden in het weiland tussen de 150 schapen! Als je dit te dichtbij vind kun je ook overnachten in een schaapskooi, geschikt voor maximaal 6 personen. De schapen lopen dan onder en om je heen. En als je wilt kun je terug in de tijd en koken op vuur in een vuurpot met deksel. Het ultieme terug naar de natuur en trendy slowcooking in één.
Meer informatie

Christoffelhoeve – Ervaar de natuur op je blote voeten
Het eerste blotevoetenpad ligt bij de Christoffelhoeve in Elsendorp. Voel met je blote voeten de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water op een speciaal aangelegd pad en geniet met al je zintuigen van deze bijzondere sensatie. Onderweg zijn er waterpartijen, zandheuvels, steile hellingen, een houten uitkijktoren,  een doolhof en een hangbrug.
Meer informatie

Meer informatie over bijTeun
www.bijteun.nl is dé site voor alle uitjes op het platteland, met een gespecialiseerd aanbod in zowel verblijf- als dagrecreatie. De website is een initiatief van Agrotoerisme Nederland en wordt als dé centrale database voor plattelandsrecreatie onder andere ondersteund vanuit alle LTO’s en Nederland Bloeit. De website telt ruim 3.500 vermeldingen en biedt alle vormen van plattelandsrecreatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *