Studiereis dagrecreatie bezoekt attracties Midden-Nederland

Op 1 en 2 april organiseert Pleisureworld weer de jaarlijkse 2-daagse studiereis naar dagattracties. Tijdens deze reis krijgen de deelnemers een kijkje achter de schermen van innovatieve bedrijven uit de recreatiesector in Midden-Nederland. Deze adhd-reis van Pleisureworld biedt ook prima netwerkmogelijkheden.

De Vuurproef; nieuwe 5D attractie in het Spoorwegmuseum Utrecht
De Vuurproef; nieuwe 5D attractie in het Spoorwegmuseum Utrecht

Dit jaar voert de reis onder andere langs het Spoorwegmuseum, Ayersrock, Dutch Water Dreams, Madurodam, Sprookjeswonderland, Dolfinarium Harderwijk en Dierenpark Amersfoort. Daarnaast zijn een aantal bijzondere mystery visits in het programma opgenomen.

Leren van collega ondernemers
De 2-daagse studiereis dagrecreatie werd in 2003 geïnitieerd door trendwatcher Hans van Leeuwen: “Destijds kwamen veel ondernemers bij mij met de vraag of ik niet voor hen een studiedag bij een collega bedrijf kon organiseren, waarbij men een kijkje achter de schermen kreeg. Na verloop van tijd besloot ik om het nog makkelijker voor de ondernemer te maken; een reis waarbij men in twee dagen tijd de belangrijkste highlights van dat moment bezocht. En de rest is geschiedenis…”

Meer informatie en aanmelden: www.pleisureworld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *