Sportfaciliteit en zwembad transformeert naar pop-up pretpark

Deze zomer start in Goes een bijzonder initiatief; het zwembad en de naastgelegen sporthallen van Omnium worden tijdelijk omgevormd tot een attractiecentrum vol beleving onder de naam ‘Super Zomer Festival’. Op 20 juli gaan de deuren open. De plannen werden ontwikkeld door het management van Omnium in samenwerking met Pleisureworld; trendsettend in leisure.

Pop up pretpark Omnium GoesIn de topsporthal van 10.000 m2 is een Pop-up Pretpark en de grootste ballenbak van Nederland gerealiseerd. Bezoekers kunnen de hele dag klimmen, klauteren, springen en glijden in het Pop-up pretpark en op wereldreis in Tropenland en Fobialand. Het Pop-up park blijft tot 30 augustus staan.

Naast het pretpark kunnen bezoekers ook gebruik maken van het Subtropisch zwembad met Fun & Beach. Het zwembad bevat naast glijbanen ook stoomcabines en een hot whirlpooltuin. In het Smulpaleis wordt er tevens eten en drinken verkocht.

Prijsstrategie
Er worden kaartjes verkocht voor zowel het Pop-up Pretpark als het Subtropisch zwembad. Voor elk deel afzonderlijk wordt een prijs gerekend van € 9,75. Een combiticket kost € 16,50 (v.a. 5 jaar – zie actuele prijzen op de website) Er wordt geen onderscheid in prijs gemaakt tussen vooraf online bestelde kaartjes en tickets aan de kassa. Korting is wel mogelijk voor mensen met een Zeelandpas. Regelmatige bezoekers zijn het voordeligst uit met een abonnement van € 37,50.

Van 20 juli t/m 30 augustus is het Super Zomer Festival elke dag open vanaf 10.00 uur. Op maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag tot 17.00 uur.

Omnium Sport & Recreatie is centraal gelegen in Zeeland (25 auto minuten van Bergen op Zoom en de Zeeuwse kust, 45 minuten van Antwerpen). Aan de rand van recreatiepark De Hollandsche Hoeve en op loopafstand van de gezellige binnenstad van Goes.

Alles onder één dak
Omnium Sport & Recreatie biedt alles onder één dak. Van een topsporthal – waar het pop-up pretpark wordt georganiseerd – tot vier squashbanen, 4 sporthallen, danszalen, horecaplein, subtropisch zwembad met vier zwembassins, lazy river en twee superglijbanen en een Tropische plantenwereld/Tropenland waarbij de 400 tropische bomen en planten niet alleen een bijzondere attractie vormen maar ook werken als energiecollector waar de warmte wordt onttrokken en wordt gebruikt voor het verwarmen van de sporthallen en de zwembaden.

Meer informatie:
www.superzomerfestival.nl
www.omnium.nl
www.pleisureworld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *