Schommelen op hoogte in de A’damtoren

Op donderdag 25 augustus zijn Europa’s hoogste schommels geopend op het observatiedek van A’DAM Toren, tegenover Amsterdam Centraal Station. Deze spectaculaire attractie is onderdeel van A’DAM LOOKOUT.

Over The Edge
Over The Edge is een schommel met in totaal vier zitplaatsen op bijna 100 meter hoogte. Beleef hoe het is om Amsterdam onder je voeten te hebben, terwijl je over de rand van de A’DAM Toren heen en weer schommelt. Gezekerd in een veiligheidsbeugel kunnen bezoekers op grote hoogte over de rand van de uitkijktoren schommelen. De schommels worden hydraulisch aangestuurd, met de mogelijkheid om zelf mee te schommelen. Een uitdaging voor waaghalzen en sensatiezoekers! Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht over de stad, terwijl de adrenaline door je aderen stroomt.

lookout schommel0A’DAM Toren
De A’DAM Toren is de voormalige Shelltoren op de Noordoever van het IJ, tegenover Amsterdam Centraal Station. In de toren zijn diverse restaurants, een club, een hotel en kantoren van bedrijven binnen de muziekindustrie. A’DAM LOOKOUT is gevestigd op de bovenste twee verdiepingen van de A’DAM toren met een binnen én buiten observatiedek met een prachtig 360 graden uitzicht over de stad. Sinds de opening in mei j.l. heeft A’DAM LOOKOUT al meer dan 100.000 bezoekers getrokken.

A’DAM LOOKOUT is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Een entreeticket kost €12,50. Bezoekers die willen schommelen, kunnen vanaf morgen, 26 augustus, terecht en hebben een apart ticket nodig voor Over The Edge. De attractie is nog t/m 1 september gratis, daarna kost het €5 per schommelrit.

Meer informatie: www.adamlookout.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *