Samen verbeelden we ons heel wat meer!

Uitnodiging voor een brainstorm. Stel je eens voor……en dan gaat het beginnen. Je mag een reis in je eigen brein gaan maken of je mag in het brein van de ander mee. Een geweldige belevenis! En vanuit de verbeelding kunnen allerhande, compleet nieuwe producten & diensten worden ontwikkeld. Waarom heeft de gemiddelde volwassen mensen nog maar zo weinig verbeeldingsmogelijkheden? Waarom denken we zo ongelofelijk in hokjes? Tuurlijk, ik heb daar ook last van hoewel ik zelf over mezelf liever zeg dat ik een geweldige, levendige fantasie heb! Een ding is zeker, samen verbeelden we ons heel wat meer!

verbeelding
Grijze massa
Het lijkt wel of de hele kampeerwereld een grote grijze massa is; een kampwinkeltje, een verkleed konijn, een sanitairhok of hokje met eigen privé sanitair. Weinig diversiteit en weinig innovatief. Het aantal kampeerovernachtingen is al jaren dalende en een ding weten we zeker, als we niets doen dan zal het aantal overnachtingen zeker nog veel harder gaan dalen.

Fans en Anti-Fans
Dus zoek ik voor nu, GROTE ANTI fans en fans van het kamperen om samen te verbeelden.
Laten we met elkaar de meest ideale camping verbeelden. Want misschien gaan we dan met elkaar precies dat brokje goud vinden dat kamperen weer helemaal woest aantrekkelijk gaat maken!

En omdat we het samen beter kunnen dan alleen wil ik je vragen of je ook donderdagmiddag 15 augustus, 16 uur, een uurtje samen met en bij ons, mee wilt komen verbeelden. Met elkaar verbeelden hoe de camping van de toekomst er uit zou moeten zien. We houden het (bij) Zimpel (onze beachbar….inderdaad, aan het strand)
En natuurlijk ben je, als dank voor je mee-verbeelden, onze kampeergast en is de nacht van vrijdag op zaterdag voor jou een kampeerplaats (voor jou en je gezin) gratis.

Doe actief mee
Omdat het kort dag is, like en share, vertel en tweet & meet ons op donderdagmiddag 16 uur op onze camping.
Kan je zelf niet, maar vind je het wel een gaaf idee, vertel het door, zodat we zoveel mogelijk mensen hebben kunnen bereiken!

Bedankt voor je hulp alvast en mocht je komen, mail me een klein berichtje dat je komt, zo weten wij op hoeveel mensen we ons kunnen instellen en de kampeerplaatsen beschikbaar houden. Natuurlijk hebben we niet oneindig veel kampeerplaatsen, dus wees op tijd!
Aanmelden kan tot woensdag 14 augustus tot 16 uur,

Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *