Recreatievakbeurs Venray kiest voor focus op dagrecreatie

Er worden in Nederland jaarlijks diverse recreatie-vakbeurzen georganiseerd. De Evenementenhal is o.a. goed voor drie vakbeurzen. De beurs in Evenementenhal Venray, van 8 tot 10 december, krijgt onder de naam ‘Leisure Business Days’ een eigen profiel mee. Zij richt zich volledig op de dagrecreatie.

Leisure Business Days_rgbUitdagingen in de dagrecreatiebranche
De ontwikkelingen in de dagrecreatiebranche zorgen voor de nodige uitdagingen. De groei is niet gelijkmatig over de sector verspreid en door de grote concurrentie is het lastig te voorspellen welke deelmarkten zullen groeien en welke gaan krimpen. Hoe ziet de toekomst van dagrecreatie eruit en op welke manier beïnvloeden demografische, sociaal-culturele, sociaal-economische en ruimtelijke ontwikkelingen de branche?

Uitgebreid kennisprogramma
In samenwerking met onder andere Pleisureworld, organiseert Evenementenhal een uitgebreid kennisprogramma speciaal op het gebied van dagrecreatie. Met een preview op de wereldtrends, een backstage tour door attractiepark Toverland en de lezing ‘Hoe bereik je de klant?’. Bezoekers en exposanten worden tijdens de vakbeurs op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche. Het kennisprogramma wordt in de loop naar de vakbeurs nog verder aangevuld.

Leisure Business DaysProductdemonstraties en relatiebeheer
Een product verkoopt het beste als men het kan zien en testen. Daarom biedt Evenementenhal exposanten de mogelijkheid om hun producten te presenteren en te demonstreren. Bezoekers kunnen hier de producten van alle kanten zien en verschillende automatiseringssystemen zelf uitproberen. Naast de presentatie van producten biedt deze vakbeurs de mogelijkheid om netwerken uit te breiden en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Meer informatie, deelnemen of bezoeken
Meer informatie over Leisure Business Days en over hoe u aan deze vakbeurs kan deelnemen of gratis e-tickets kunt bestellen is te vinden op evenementenhal.nl/leisure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *