Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2016 wordt voor 15e keer gehouden

Op 8, 9 en 10 november vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 15e editie plaats van Recreatie Vakbeurs. Hardenberg en recreatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Rondom de stad bruist het van de recreatiemogelijkheden. De ideale plek dus voor een recreatievakbeurs. 

recvakbHier treffen bezoekers alles wat recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen. De focus van de vakbeurs ligt op de totale recreatiebranche met een specialisatie in verblijfsrecreatie. Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar overnachtingsrecreatie in de noordelijke provincies van Nederland.

Synchroon met andere beurs
Evenementenhal Hardenberg staat tijdens Recreatie Vakbeurs in het teken van kennisdeling, adviezen en demonstraties die u onder andere inspireren om de ultieme gastbeleving te creëren. F&B-Managers van recreatiebedrijven en -parken en campingeigenaren krijgen de mogelijkheid om de horecabeurs Beleef – Food, drinks & more te bezoeken die op dinsdag en woensdag gelijktijdig plaatsvindt.

Op de website is meer informatie te vinden.

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst (PDF).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *