Programma innovatiedag attractiepark Sprookjeshof bekend (6 maart)

Op dinsdag 6 maart organiseert Pleisureworld op de locatie ‘Attractiepark Sprookjeshof’ in het Groningse Zuidlaren, een innovatiedag voor de toeristische sector. De familie Tolner geeft mede-ondernemers uit de recreatiesector deze dag een gastvrij kijkje achter de schermen van hun bedrijf. Daarnaast is er een kennisprogramma met diverse actuele onderwerpen.

in het sprookjesbos

Innovatie in de recreatie
In het kennisprogramma zijn o.a. de volgende onderwerpen opgenomen:

Trendwatcher Hans van Leeuwen geeft een presentatie: ‘Verover de consument‘. Van Leeuwen is een man van de praktijk, die zeer concreet aangeeft waar je je aandacht aan moet besteden om meer rendement uit je bedrijf te halen.

In de workshop ‘Help, ik zit aan een route‘, Alles over (commerciële) ontwikkeling van een route. Actuele kennis over infrastructurele, economische en conceptuele routeaanpak.  De workshop wordt u aangeboden door de Stichting ProRoute en  werkt samen met lokale en regionale overheid, toeristen organisaties en ondernemers  om route nog beter te promoten. De stichting ProRoute is een onafhankelijk advies orgaan  voor route – ontwikkeling – beheer en promotie! www.proroute.nl.

Kabouter klauter speelhal

Verder zijn er enkele presentaties/demonstraties:

  1. Meer winst door energie besparingen! Verhoog uw winst door optimaal gebruik van technische installaties e.d.
  2. Uw website moet beter! Meer boekingen, tickets via internet! 70% van de Nederlanders boekt on-line via website’s en kortingsites
  3. Het Leukste Dagje Uit – Portaal – service! Alles over voordeelkaarten – internet ticketing – webshop – joint promotion.

de speeltuin

Attractiepark Sprookjeshof
Nog meer praktische informatie krijgt u van de familie Tolner, die dit mooie park beheert en een rondleiding geeft. Naast het sprookjesbos, heeft Sprookjeshof o.a. ook geïnvesteerd in een net vernieuwde indoor speelhal, rondvaartboot, speeltuin, zalencentrum, restaurant, café en een kinderboerderij.
Meer informatie: www.sprookjeshof.nl

Aanmelden
Deze innovatiedag wordt georganiseerd door Pleisureworld. Naast de inhoudelijke kennis, staan de bijeenkomsten van Pleisureworld ook bekend als nuttige en gezellige netwerkdagen, waar u veel vooruitstrevende collega’s uit de branche ontmoet.  Gratis kaarten zijn verkrijgbaar via uw Pleisureworld TOP-Partner of door u aan te melden via de website www.pleisureworld.nl.