Pop-Up Battle barst vanavond los!

Vanavond om 19.00 uur gaat het gebeuren bij Podium Bloos in Breda tijdens de cultuurnacht. Dan barst de pop-up battle los. Of eigenlijk, deze is al los gebarsten. Vanaf vanochtend half 10 strijden 2 teams met (oud)studenten van diverse hbo-opleidingen uit Noord-Brabant om de titel ‘beste pop-up store’. Benieuwd naar het resultaat? Kom dan zeker kijken!

Een pop-up?
De term pop-up zie je steeds meer verschijnen in de media. In eerste instantie werd pop-up gebruikt om doormiddel van guerrilla marketing er voor te zorgen dat een merk binnen zeer korte tijd veel aandacht genereerd. Tegenwoordig worden pop-up steeds meer ingezet om leegstaande winkelpanden tegen te gaan en meer variatie in winkelgebieden aan te brengen. De basis van een pop-up is dat het tijdelijk is.

Niet alleen de winkel popt up, ook de talenten
De pop-up battle is tot stand gekomen door een samenwerking van 2018Eindhoven|Brabant en netwerkorganisatie Colin. Onder de naam talentenpool is een netwerk van studenten en net afgestudeerden die op zoek zijn naar mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en te werken aan hun netwerk. Vandaag laten 10 van deze talenten zien hoe zij binnen 8,5 uur een winkel kunnen realiseren in Breda bij Podium Bloos.

cultuurnacht2013Breda

Ontmasker je held!
De voorbereidingen zijn in volle gang. Hoe het er vanavond uit zal gaan zien, dat is nog een verassing. Echter gaat de opbrengst van de verkoop naar het goede doel. Het ene team steunt Podium Bloos en het andere team doneert aan de Social Network Foundation (een organisatie die zieke kinderen tot 18 jaar ondersteund). Een van de acties die is opgezet is het versturen van ansichtkaarten naar jouw held. Voor slechts 2 euro kun je een kaart versturen naar een persoon die voor jou een held is. Kom vanavond kijken hoe de winkels geworden zijn en koop uiteraard iets bij een van de teams!

Jij komt toch ook?
Vanavond tussen 19.00 uur en 22.45 uur in Breda bij Podium Bloos kunnen de winkels bezocht worden en verdwijnen daarna net zo snel als dat ze er gekomen zijn. Voor de cultuurnacht is een passe-partout nodig, maar de winkels kun je vrij bezoeken. Ben je niet in de mogelijkheid om te komen kijken; volgende week kom ik er op terug!

Ruby Kramer

 

PanterKist is Geen Kat in de Zak, wat het dan wel is….www.PanterKist.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *