Openlucht-zwembad van het jaar verkiezing van start

Tot en met 31 juli aanstaande kan er via www.zwembadvanhetjaar.nl gestemd worden op de Openlucht Zwembaden in Nederland. Vanaf 9 september 2014 op de Binnen- en combibaden. De Award Uitreiking voor deze jubileumeditie van de verkiezing vindt plaats op 1 december 2014 in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn.

zwembadvanhetjaarFinaleronde
Bij de Openlucht Zwembaden kan er nu gestemd worden om de provinciale winnaars te bepalen. De provinciale winnaars strijden vervolgens in augustus om de landelijke titel. Voor de stemmers zijn er mooie prijzen te winnen zoals een jaar lang gratis zwemen, een tablet en een dag wellness voor twee personen.

Award Uitreiking op toplocatie
De Award Uitreiking van De Zwembad van het Jaar Verkiezing (Openlucht Zwembaden en Binnen- en combibaden) vindt op 1 december 2014 plaats op een toplocatie: Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Iedereen uit de zwembadbranche is welkom bij dit jaarlijkse feest voor de zwembranche.

Maatschappelijk partner KiKa
Net als in voorgaande jaren is ook bij deze editie Kika maatschappelijk partner. Zij ontvangen tijdens de Award Uitreiking een mooie cheque. Dit goed doel zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker.

Meer informatie: www.zwembadvanhetjaar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *