Nieuwe winteractiviteit met de Icebyk

En nu maar hopen dat het snel gaat vriezen! Met de introductie van de Icebyk is er een leuke winteractiviteit bijgekomen; fietsen op het ijs. Er zijn zowel bikes voor langere toertochten als voor spectaculaire drifting sessies.

icebyk modellen
Steve Ellis: “We gaan elk jaar na Zweden voor de Runn Winter Week (17-26 feb in 2017). Dat is een schitterende schaatsevenement in Falun op het Runn meer. Ze vegen z’n 40km aan banen daar. Mensen kunnen zelfstandig heen gaan of een arrangement bij ICEBYK boeken. Erg mooi!”

Deze nieuwe productlijn voegt activiteiten in de buitensport toe op momenten dat veel andere activiteiten gesloten zijn (o.a. kanoverhuur / watersport.). De Icebike is veilig, laagdrempelig en kan dus ook worden toegepast in de verhuur aan recreanten/toeristen die nog weinig ervaring hebben met dit vervoermiddel (i.t.t. schaatsen, dat een wat  langere leercurve heeft.)

Er zijn twee typen icebyks : drift trike en speed bike. De drift trike is geschikt voor grotere groepen, kleinere ijsvlakten en spelen/wedstrijdjes. De speed bike is perfect voor langere afstanden.

De organisatie achter de Icebyks (Steve Ellis) verkoopt de modellen aan bedrijven: op het moment vooral aan bedrijven die gerelateerd zijn aan ijsbanen. Huren kan ook – van alleen icebyks tot hele evenement concepten.

De productie van de drift trike is recent overgenomen door Ice-World International en het product wordt in de markt gezet als “Icebyk by Ice-World”. Ice-World International is o.a. wereldwijd leverancier van mobiele ijsbanen.

Meer informatie: www.icebyk.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *