Nieuwe voorzitter voor kampeerboeren van VeKaBo

De Vereniging voor KampeerBoeren (VeKaBo) gaat verder met een nieuwe voorzitter. Rikus Weggemans nam onlangs afscheid en Rinus van ’t Westeinde neemt het stokje over. Hij wil er voor zorgen dat de VeKaBo de komende jaren blijft groeien in omvang en kwaliteit.

Rinus van 't Westeinde

Concrete plannen
Rinus gaat o.a. invulling geven aan het mediaplan waarmee de positionering van VeKaBo aangescherpt wordt. De vernieuwde website is al een voorbeeld van de realisatie van dit mediaplan. Onder de nieuwe voorzitter zullen in dit kader meer vernieuwingen plaats gaan vinden, zodat de positie van VeKaBo verstevigd wordt. Dit sluit aan bij de sterke groei die VeKaBo reeds doormaakte onder de goede leiding van Riekus Weggemans waar inmiddels meer dan 1.100 ondernemingen aangesloten zijn. Een aantal dat blijft groeien.

Eenheid en verbinden
De vereniging blijft zich inzetten voor de belangenbehartiging, dienstverlening en promotie ten behoeve van de leden. Doelstellingen zullen dan ook gericht zijn op samenwerkingsverbanden, promotionele activiteiten en het helpen van nieuwe ondernemingen door middel van kennisdeling. In zijn eerste speech liet de nieuwe voorzitter weten dat hij veel belang hecht aan eenheid en verbinden. Dat zijn de kernwaarden om gezamenlijk stappen vooruit te maken.

Meer informatie: www.vekabo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *