Nieuwe naam Dierenpark Emmen: Wildlands

In aanwezigheid van vele genodigden heeft Frankwin van Beers, directeur van Dierenpark Emmen, samen met Cees Bijl, burgemeester van Emmen, de naam van het nieuwe park bekend gemaakt aan de medewerkers van het park; ‘Wildlands, Adventure Zoo Emmen‘. De nieuwe naam is met enthousiasme ontvangen: onderscheidend, internationaal, uniek en het geeft precies aan, wat de bezoeker kan verwachten.

wildlandsDe naam is ontwikkeld door Globrands in Amsterdam, specialist in merknamen in Europa. Na een lang traject van creatieve ontwikkeling is voor de naam WILDLANDS gekozen, omdat die naam heel goed aangeeft, wat de bijzondere aspecten van het nieuwe park zijn.

Het logo, ontwikkeld door Koeweiden Postma, spreekt tot de verbeelding. De wereldbol, het kompas, de ijsbeer, de leeuw en de olifant en niet in de laatste plaats het vliegtuig maken duidelijk dat het hier niet gaat om een gewone dierentuin, maar om een expeditie, een avontuur in een wereld vol spannende verhalen. Voor ‘het verhaal’ in het logo heeft Koeweiden Postma zich laten inspireren door MixCom Mediagroep.

De bouw en aanleg van WILDLANDS op de Noordbargeres liggen op schema. De feestelijke opening van WILDLANDS zal plaatsvinden op 1 april 2016.

Bron: persbericht Dierenpark Emmen / Wildlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *