Nieuw speelgebied voor Hemelrijk: Kinderland

BillyBird Park Hemelrijk uit het Noord-Brabantse Volkel heeft deze winter hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen. Een van de hoogtepunten van dit seizoen is toch wel de opening van het nieuwe speelgebied ‘Kinderland’!

De verkeersspeeltuin

BillyBird Park Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend, dus van een officiële seizoensopening is geen sprake. Toch benut het park de volledige winterperiode om weer van alles te bedenken voor het nieuwe seizoen. Deze winter is het speelgebied buiten op de schop gegaan. De huidige buitenspeeltuin wordt maar liefst twee keer zo groot! Dit nieuwe Kinderland, waaronder ook de Verkeersspeeltuin, Kinderkermis, Poppentheater en de Helihaven, wordt afgeschermd door een hekwerk en krijgt slechts één toegang. Kinderen zijn op deze manier afgezonderd van het water en kunnen zo nog veiliger spelen. Uiteraard worden er in Kinderland ook nieuwe attracties geplaatst, waaronder een air-trampoline!

Kinderland is echter niet de enige aanwinst. Overal in het park worden BBQ’s opgesteld waar gasten gratis gebruik van kunnen maken! Verse BBQ-pakketten zijn tegen winkelprijzen verkrijgbaar in het park en reserveren hoeft niet.

BillyBird Park Hemelrijk…
…biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een familie-achtbaan, een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash. Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs bedraagt in de winter € 5,95 en in de zomer € 9,95 p.p. Onder het motto ‘gratis piepers in Pieperland’, trakteert Hemelrijk vanaf 1 november tot en met Carnaval al haar bezoekers op gratis friet. Voor abonnementhouders en kinderen tot 3 jaar is de toegang gratis.

Meer informatie: www.billybird.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *