Meedenken met de fotograaf

We doen en bedenken van alles, maar vaak duurt het dan lang voordat je succes hebt met je actie. Zo is het al weer ruim twee jaar geleden dat we naar Milaan gingen, op zoek naar journalisten. En nu, nadat we het al bijna waren vergeten, krijgen we een aanvraag van een Italiaanse journalist; Of ze onze camping mag bezoeken?

fotograaf

Natuurlijk, kan dat, heel graag zelfs! Want wij kijken er naar uit om nog veel meer Italiaanse vakantiegangers te mogen begroeten! Dus bedenken we hoe zij, (het is een dame) haar beste plaatje hier kan “schieten” en de mooiste vakantiedagen kan doorbrengen. Ik probeer me een beeld te vormen van wie zij is, waar ze van houdt, waar het blad waarvoor ze werkt van houdt? Hoe meer ik weet, hoe beter ik in staat ben te kunnen scoren.

Natuurlijk moet ze wat op het water gaan beleven, maar na enig onderzoek blijkt ze wat minder met sport te hebben. Een smal SUP board of kite is dan niks voor deze Italiaanse dame. Misschien dan iets met de beurtveer? Dat is een Fries skûtsje dat heel stabiel op het water ligt en waar de bemanning alles doet, tenminste als je niet zelf nog even stoer voor de foto, achter het roer wilt staan! Maar helaas, het skûtsje is na een hele drukke restauratie-winter, nog niet opgetuigd. De paling-aak dan? En zo probeer ik net zo lang ook in de omgeving te zoeken naar prachtige pareltjes, die goed aansluiten bij de ultieme vakantiebeleving voor deze mevrouw. Hoe toffer zij het heeft gehad, des te enthousiaster ze zal schrijven over onze camping en de omgeving!

En mocht het toevallig wat minder mooi weer worden waardoor ze niet zulke mooie foto’s zelf kan schieten, dan ben ik gelukkig extra blij met de prachtige beeldbank waarin we zo hebben geïnvesteerd. Laat ze het mooiste plaatje schieten, en als dat niet kan, geef de mooiste plaatjes mee!

Ik ben nieuwsgierig hoe jij dat doet, met het verleiden van interessante pers voor jouw organisatie, laat je het mij weten? Wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *