LTO Noord, Cliptoo en Pleisureworld zetten gezamenlijk BijTeun.nl voort

LTO Noord wil BijTeun.nl verder ontwikkelen om bezoekers van de website nog beter van dienst te kunnen zijn. Softwarebedrijf Cliptoo B.V. en Pleisureworld, het onafhankelijke ondernemersplatform in recreatie en toerisme, zullen gezamenlijk alle activiteiten van BijTeun.nl voortzetten en het portaal voorzien van nieuwe impulsen. BijTeun.nl brengt boer en burger dichter bij elkaar met het grootste aanbod aan verblijf- en dagrecreatie op het platteland.

bijteunMultifunctionele ondernemingen
LTO Noord blijft als partner en adviesorgaan actief betrokken bij BijTeun.nl. De land- en tuinbouworganisatie heeft er het volste vertrouwen in dat Cliptoo B.V. en Pleisureworld de belangen van het plattelandstoerisme zullen waarborgen. Met het project BijTeun.nl is enige jaren terug het initiatief genomen om het grote aanbod in plattelandstoerisme in Nederland samen te brengen onder één merk. Het voornaamste doel is om als ondernemers via één online portaal samen te werken, om zo de multifunctionele ondernemingen beter onder de aandacht te kunnen brengen bij de Nederlandse consument.

Steeds meer partners
Inmiddels zijn al meer dan 5.000 multifunctionele ondernemers, actief in recreatie en toerisme, op de website BijTeun.nl te vinden. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met diverse partners zoals onder andere ‘metdeklasdeboerop’, ANWB en Het Leukste Dagje Uit.

Meer informatie: www.bijteun.nl
Zie ook:
Pleisureworld
LTO Noord
Cliptoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *