Korting bij voorinschrijving Horecava (t/m 2 januari)

Bijna alle recreatiebedrijven hebben wel een vorm van foodservice in huis. Op de Horecava in Amsterdam, van 9 t/m 12 januari vind je de laatste trends en noviteiten op het gebied van Horeca. Met name in het paviljoen ‘Buiten’ staan veel bedrijven die een toegevoegde waarde hebben voor de recreatiesector.

paviljoen Buiten

Horecava biedt een bijzonder leerzaam dagprogramma voor professionals in horeca, catering en zorg.

Bekijk uw eigen programma:

De wereld BUITEN
Van stoer stadsterras tot zonnig strandterras: de wereld BUITEN (Hal 1) is een inspiratiebron voor het nieuwe terrasseizoen. Niet alleen in de zomer, want steeds meer ondernemers verlengen de terrasperiode met een goed winterterras en dat levert extra omzet op.

IDEEaal Terras
Frederik Molenschot (Studio Molen) en Esther Stam (Studio Modijefsky) verzorgen dagelijks om 13.00 uur een presentatie waarin ze de kansen van het terras onderzoeken en illustreren. Aan de hand van schetsen, ontwerpen, referentieprojecten, materialen, planten, bloemen, objecten en veel inspiratie sporen ze de bezoekers aan nieuwe mogelijkheden te onderzoeken in zijn of haar buitenruimte. Daarbij komt het verlengen van het terrasseizoen zeker aan bod. Als designstudio ontwerpen Studio Molen & Studio Modijefsky passende, vernieuwende en op maat gemaakt ontwerpen voor binnen- en buitenruimte.

Toegangsbewijzen
Ondernemers die een uitnodigingskaart met een registratiecode óf een mail met een registratiecode heeft ontvangen, kunnen zich voorregistreren voor een gratis bezoek.
Zonder code kan men een toegangskaart in de voorverkoop tot en met 2 januari kopen via de site en € 15 euro besparen. Daarna is het € 50,-.

meer informatie: www.horecava.nl

 

Ook voor een andere beurs: Dutch Tourism Expo (vakdagen vakantiebeurs), op 10 en 11 januari,  is het mogelijk om van tevoren kaarten aan te vragen. Hier ligt de deadline voor het aanvragen van een registratiecode op 8 januari.