Inspiratietour ‘let’s meet Maastricht’ voor horeca- & leisureondernemers

Ontdek wat de meest bourgondische stad van Nederland zo speciaal maakt. Historische panden, hippe designwinkels, menukaarten met internationale allure en terrassen vol gezelligheid. Leer van gedreven ondernemers en hoe zij tot een succes kwamen.

Op 13 en 14 maart 2017 vindt de vijfde editie van de inspiratietour voor horeca- en leisureondernemers plaats. Ervaren vrijetijdssector consultants Laura Conradi en Ellen van Iersel hosten de inspiratietour ‘Let’s meet Maastricht’.

Programma

Maandag 13 maart 2017

  • 08.45 – 10.30: Ontvangst in Eindhoven en vertrek per touringcar naar Maastricht
  • 10.30 – 18.30: Aftrap van de inspiratietour door niemand minder dan Camiel Oostwegel Sr. in het designhotel van Maastricht, het Kruisheren hotel. Daarna lunch en op inspirerende en persoonlijke manier kennis maken met unieke horeca- en leisureconcepten in de stad. We zullen onder andere kennis maken met concept van fooddesigner Annelies Hermsen, de Maastricht Vlaai. Er is volop ruimte om kennis en ervaring uit te wisselen.
  • 20.00 – 23.30: Eten, drinken en gezelligheid

Dinsdag 14 maart 2017

  • 08.30 – 09.30: Ontbijt
  • 09.30 – 18.00: Bezoeken van een aantal unieke concepten, we Lunchen bij Cuisinier Toine Hermsen. Na de lunch gaan we touren door het Jekerkwartier langs verrassende en creatieve locaties en ondernemers. Afsluiting met een borrel en het bekendste ‘Tuutje’ van Maastricht.
  • 19.00 – 19.30: Aankomst in Eindhoven

Kosten:
Bij inschrijving en betaling vóór 21 februari 2017 betaal je een Early Bird tarief van € 495,- excl. BTW. Na deze datum zijn de kosten voor deelname € 565,- excl. BTW. De prijzen zijn gebaseerd op een eenpersoonsbezetting van een kamer. Bij een tweepersoonsbezetting ontvang je een korting van € 25,-. De bedragen zijn inclusief vervoer, volledig programma, overnachting in luxehotel en alle maaltijden met drankjes.

Meer informatie: www.conradiconcepts.nl/letsmeetmaastricht

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *