Inschrijving Caravana geopend

De inschrijving voor Caravana 2015 in Leeuwarden (van 22 t/m 27 januari 2015) is geopend. Voor de afgelopen editie werd eind augustus al een wachtlijst opgesteld. Na 31 augustus wordt het tarief voor deelname verhoogd.

caravana small 2011-002De Caravana bestaat in 2015 al 55 jaar! Kamperen leeft en wordt steeds beter beleefd. De afgelopen jaren heeft de Caravana zich daar sterk voor gemaakt, samen met haar exposanten staat de beleving van kamperen steeds weer centraal op de beurs. Het thema ’55 jaar Caravana’ zorgt ervoor dat deze jubileumeditie een spraakmakende editie wordt!

De afgelopen editie van de Caravana trok 51.902 bezoekers uit ons hele land. Dit is een stijging van 14% ten opzichte van de editie in 2013. Met dit aantal en de ruim 400 exposanten uit heel Europa, is de Caravana de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland. Op de Caravana zijn goede zaken gedaan, opvallend was de goede kwaliteit van het publiek. In September was de Caravana nagenoeg volgeboekt en ontstond er al een wachtlijst.

Meer informatie en inschrijven: www.caravana.eu/exposanten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *