Watersport-inspiratie HISWA-RAI, ook voor jongere generatie

Deze week is watersportbeurs HISWA in de RAI van start gegaan. Om de toekomst van de watersportsector een impuls te geven is er de laatste jaren steeds meer aandacht voor activiteiten die populair zijn bij een jongere generatie. Op de HISWA worden zijn o.a. verrast in de FUN zone en het Innovation Lab.

Funsports Xperience
De Funsports Xperience opent haar deuren voor de eerste keer van woensdag 8 maart t/m zondag 12 maart tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show in RAI Amsterdam. Het event is bedoeld voor alle beginnende, ervaren of herintredende kite-, wind-, en golfsurfers, wakeboarders, skimboarders, SUP’pers, BMX’ers en skateboarders en staat bol van de try-outs, nieuwe producten en aanbiedingen. Pepsi en Samsung zijn als sponsor aangesloten. Meer info: www.funsportsxperience.nl

InnovationLAB – de nieuwste ontwikkelingen
Op deze plek komen innovaties, trends, kennis en marktontwikkelingen bij elkaar. Samen met TU Delft, TU Twente en Sailing Innovations Centre worden diverse innovatieve projecten gepresenteerd, waarbij interactie en beleving centraal staan. Tevens worden hier de nominaties voor HISWA Product van het Jaar tentoongesteld.

Welkom op het water
De focus op nieuwe watersportactiviteiten sluit goed aan bij de campagne die de HISWA vereniging in 2015 is opgestart: Welkom op het Water’. ‘Het doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de watersport. Want: watersporten geeft je een ander perspectief. Op deze HISWA-beurs heeft het campagneteam een eigen stand, ondersteund door zowel HISWA als de ANWB. meer info: www.welkomophetwater.nl

HISWA, het grootste jaarlijkse watersportevenement van Nederland vindt plaats van woensdag 8 tot en met zondag 12 maart in RAI Amsterdam.

Meer informatie: www.hiswarai.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *