Het Betere Boerenbed introduceert de 10-persoons glampingtent

‘De keten van ‘Het Betere Boerenbed’ werkt al jaren met het concept van luxere accommodaties (glamping) op het platteland. Om de concurrentie voor te blijven worden er regelmatig vernieuwingen geïntroduceerd. Voor komend jaar is dat o.a. de 10-persoons Glamping tent.

boerenbed 10 pwersoons tentGrotere groepen
Twee grote tweepersoonsbedden, twee stapelbedden en een BoerenBedstee voor twee kinderen. De 10 Persoons Tent zal dit jaar worden geplaatst op De Lange Weide in Dwingeloo, Het Wesselink in Schalkhaar en De Groene Hoeve in Wijdenes. Door de uitzonderlijke omvang en de indeling is deze ruime Tent geschikt voor een grote familie of een groep vrienden die er even lekker tussen uit willen voor een vakantie of een weekend weg. Kortom, een unieke ervaring om te onthaasten en vooral te genieten met elkaar.

boerenbed log cabinNog meer luxe en comfort
De 10 persoons tent is niet de enige vernieuwing op de terreinen van ‘Het betere Boerenbed’. Zo worden de houtvuurtjes bij de HeerenBoer tenten vervangen door een gasboiler. Daardoor zijn de gasten altijd verzekerd van een heerlijke warme douche. Ook zullen alle HeerenBoer Tenten verlengd worden met een houten terras met luifel. Naar verwachting zullen deze aanpassingen afgerond zijn per juli 2016.
Op terreinen in Engeland en Duitsland wordt de “Log Cabin”, oftewel het Houten Vakantiehuisje, geplaatst. Alles is van hout, er is een warme douche en een houtkachel aanwezig in de accommodatie. In totaal kunnen er zes personen slapen in deze ruimte van 50m2. Ideaal om uit te rusten, ook in de wintermaanden.

 

Meer informatie: www.boerenbed.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *