Genomineerden VEKABO Logeeraccommodatie 2015 bekend

VEKABO, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks een verkiezing waarbij regionale winnaars strijden voor de landelijke titel ‘ VEKABO Logeeraccommodatie van het Jaar’. Wie gaat dit jaar met de eer strijken? Wordt het een groepsaccommodatie, een B&B, appartement of vakantiehuisje? De zes genomineerden voor 2015 zijn bekend.

Winnaar VEKABO 2014
Winnaar VEKABO 2014

De VEKABO logeeraccommodaties bestaan uit groepsverblijven, B&B’s, vakantiehuisjes, (boerderij)kamers, studio’s, appartementen, chalets en pipowagens. De gasten van de logeerbedrijven spelen een belangrijke rol: zij stemmen op de locaties die volgens hen voor de titel in aanmerking komen. Dit geven ze door via de site of het evaluatieformulier in de VEKABO-gids. Een onafhankelijke jury heeft vervolgens per regio de genomineerde accommodatie gekozen. De jury let ook op de algemene uitstraling van het bedrijf en de gastvrijheid van de recreatieondernemers.

De genomineerden van dit jaar zijn:

  1. De Appelhoek in Wijdenes – appartementen, B&B en vakantiehuisje, www.appelhoek.nl, familie Wagenaar (regio de Hollanden)
  2. Larik’s Hoeve in Leusden – groepsaccommodatie www.larikshoeve.nl, familie Smink (regio Utrecht – Gelderland)
  3. Lentemaheerd in Uithuizermeeden – groepsaccommodatie, vakantieverblijf, B&B, familie Oosting www.lentemaheerd.nl (regio Noord & Oost Nederland)
  4. De Puthof in Reymerstok – appartementen, www.puthof.nl, familie Lacroix-Signet (regio Limburg)
  5. De Olmen in Meliskerke – vakantiehuizen, www.olmenzeeland.nl, familie Boogaard (regio Zeeland)
  6. Kampeerboerderij van Pinxteren in Oirschot– accommodatie de Pinxterbloem, www.kampeerboerderijvanpinxteren.nl, familie van Pinxteren (regio Brabant)

Enerverende periode
De genomineerden maken zich nu op voor een enerverende periode. De komende tijd bezoekt een mystery guest hun locatie en onderwerpt deze aan een kritische beoordeling waarin hij of zij kijkt naar onder andere de gastvrijheid en sfeer.

Bekendmaking winnaar
De winnaar van de verkiezing wordt bekend gemaakt op woensdag 14 januari 2015 om 13.00 uur tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Meer informatie: www.vekabo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *