Foodtruckfestival TREK bezoekt 9 steden met food en vermaak

Foodfestivals zijn enorm populair in Nederland. De grootste foodfestival-organisator is’TREK’ die vorig jaar ruim 295.000 bezoekers trok. Zij zijn in 2017 in negen steden te bezoeken. Naast eten en drinken maken bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances een bezoek aan Festival TREK compleet.

De steden die worden aangedaan zijn Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Enschede, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag. Dat foodfestivals volop in ontwikkeling zijn blijkt wel uit het steeds uitgebreider randprogramma. TREK biedt een podium aan getalenteerde, opkomende muzikanten en kleinkunstenaars. Ook kun je je hart ophalen in één van de oude kermisklassiekers. De officiële opening van het food truck seizoen en de aftrap van de landelijke tour vindt plaats in het weekend van 11 t/m 14 mei in het Vroesenpark in Rotterdam. Het festival, dat onder leiding staat van de ‘BurgeRmeester van TREK’, is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden

Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen een podium in de kamer van de ‘BurgeRmeester van TREK’. Een theaterkaravaan trekt door het park om bezoekers te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.
Ook aan jonge gasten wordt gedacht: Naast de grote variëteit aan eten, drinken en vermaak is er o.a. een kindertheater, kookworkshop en oud Hollandse spelletjes.

Meer informatie: www.festival-trek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *