Euroticket introduceert de Fun for Kids giftcard

Met ingang van 1 augustus 2012 introduceert Euroticket de Fun for Kids Giftcard; een éénmalig oplaadbare cadeaucard met het uiterlijk van een pinpas. Inmiddels hebben diverse parken, waaronder De Efteling, Walibi, het Dolfinarium, Dierenpark Emmen, Madame Tussauds, SnowWorld etc., een definitief akkoord gegeven tot samenwerking. De kaart zal verkrijgbaar zijn bij verschillende grote winkelketens.

Wat is de Fun For Kids Card?
De ‘Fun For Kids Giftcard‘ is een éénmalig oplaadbare giftcard. Deze zal verkrijgbaar zijn bij alle Primera´ en  C1000 en zal worden opgenomen  in het dataverkoopsysteem van  Shop Service Center (SSC). Ieder bedrag tussen de  € 10,00 en € 150,00 kan door de ontvanger – eventueel in delen – worden besteed bij alle deelnemers.

Doelgroep
Met deze kaart richt Euroticket zich op de doelgroep, kinderen van 4 t/m 15 jaar. Voor hen wordt een zo’n groot mogelijke diversiteit aangeboden van uitjes in de amusementenbranche. Met de Fun For Kids Giftcard wordt de emotie en beleving van het kind benadrukt. Op de website is al een uitgebreide lijst te vinden van bedrijven die meedoen met de kaart, w.o. diverse attractieparken, skihallen, dierentuinen, musea en outdoorbedrijven, maar ook bedrijven die speelgoed en games leveren om thuis mee te spelen.

Voor ondernemers
Voor ondernemers een kans om meer bezoekers aan te trekken dus extra omzet te genereren, immers een kind komt nooit alleen naar een pretpark!

Voordelen van de Fun For Kids Giftcard voor ondernemers:

  • Stimulans voor de omzet
  • Brede doelgroep en toestroom nieuwe klanten
  • Creëert onderscheid en biedt mogelijkheid voor promotionele acties
  • Optimaal beveiligd betaalmiddel
  • Landelijke verkooppunten
  • Geen extra kosten voor aansluiting
  • Split payment mogelijk: Fun For Kids Giftcard + pin/cash
  • Promotieondersteuning

Meer zakelijke informatie: Euro Gift Card B.V. via info@eurogiftcards.nl of tel. 0570-662723.

Bekijk de website op www.funforkidskaart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *