EuroParcs de nieuwe eigenaar van vakantiepark in Uitdam

Op de plek waar Landal plannen had om een bungalowpark naast Amsterdam te bouwen, gaat EuroParcs nu aan de slag met een nieuw bungalowpark/annex marina. Zij zijn de nieuwe eigenaar van Camping Jachthaven Uitdam, met een prachtige ligging aan het Markermeer

de haven en camping Uitdam
de haven en camping Uitdam

De overname geldt niet alleen voor de camping, maar ook voor het Marinapark, de jachthaven en de andere faciliteiten en voorzieningen op het park. Het bedrijf uit Apeldoorn gaat zorgen voor nieuw elan onder een andere naam: Marina
Resort Poort van Amsterdam. ,,Wij hebben veel waardering voor het werk dat de familie Zoet hier in de afgelopen decennia heeft verzet”, verklaart Wim Vos junior namens de directie. ,,Wij slaan ook niet zozeer een nieuwe weg in, maar gaan door op de koers die de vorige eigenaren hebben uitgezet. Zij wilden het park moderniseren, wij gaan daar invulling aangeven.”

Met EuroParcs als nieuwe eigenaar vindt het plan dat de familie Zoet enkele jaren presenteerde om luxe vakantiewoningen te gaan bouwen alsnog doorgang. EuroParcs neemt het initiatief om 22 appartementen, 156 grondgebonden woningen en 20 waterwoningen op de nu braakliggende terreinen te realiseren. Daarnaast wil het bedrijf ook andere onderdelen van het plan, zoals uitbreiding van de jachthaven en modernisering van de horeca, gaan uitvoeren. ,,Dit park is door de regionale media omschrijven als ‘Parel aan het IJsselmeer’, wij gaan die parel weer laten stralen”, verwoordt Vos de visie van het bedrijf.

Inwoners van Waterland kunnen ondertussen de nieuwe eigenaren leren kennen en onderwijl zich vermaken op het vakantiepark: EuroParcs houdt van maandag 6 juli tot en met zondag 12 juli een kennismakingsweek, omlijst met en door diverse activiteiten voor jong en oud. Waterlanders hoeven zich daarvoor niet aan te melden, ze kunnen gewoon komen wanneer het hen schikt.
Meer informatie: www.poortvanamsterdam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *