Eerste online marketing cursus vergoed door Sociaal Fonds Recreatie

Heb je ook het gevoel dat je niet achter kunt blijven op online-vlak. Maar geen idee hebt waar te beginnen, en hoe je nou meer uit je website kunt halen? RED Online Marketing organiseert een cursus speciaal voor bedrijven in recreatie en toerisme.

mobiel onlineDe najaarscursus start op 20 september en op 10 januari start de wintereditie. De opleiding wordt gegeven via bekende webinar software. Zo kun je de docent live volgen, en ook vragen stellen. Omdat je ook in een vaste groep werkt leer je ook van elkaars uitdagingen en oplossingen. De cursus is bedoeld om in de toekomst het heft weer in handen te nemen en een digitale voorsprong op te bouwen. Plus, je hoeft je bedrijf niet te verlaten, want de cursus is online live te volgen! Dat scheelt dus tijd en geld!

In 7 sessies leren we je alles over verschillende vlakken van online marketing. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen, en alles nog eens terug te lezen en te kijken. Plus we sluiten elke module af met een toets. Dit levert je uiteindelijk het certificaat Online Marketing voor Reis- en Recreatiebedrijven op.

KiKK, voorheen bekend als Sociaal Fonds Recreatie, heeft RED Online Marketing erkend als opleider, en daarmee geeft RED de eerste live online cursus die in aanmerking komt voor de vergoeding van € 400!

Een waardevolle investering voor jezelf, en je bedrijf! En voor lezers van Pretwerk is er een aantrekkelijke korting van € 50 bij gebruik van de code: PRETW3916

Meer informatie: www.redonlinemarketing.nl/online-marketing-cursus
Directe link met code: https://www.eventbrite.com/e/registratie-cursus-online-marketing-voor-reis-en-recreatieprofessionals-7-dagdelen-26298152482?discount=PRETW3916

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *