Eco-resort Your Nature opent vanaf juli 2017 gefaseerd de deuren

Your Nature, het nieuwe vakantieproject in Wallonië dat straks het grootste eco-resort van België moet worden, opent in juli 2017 de deuren. Het project is gelegen op het domein ‘Bois de Péronnes’ in Henegouwen (Antoing) en verspreid over 280 hectare meren en bossen in een beschermd natuurgebied. De opening zal echter in verschillende fases gebeuren. Vanaf juli zullen de eerste activiteiten op het domein al worden opgestart.

yournature beDe bouwwerken van het eco-resort zijn volop gestart en vorderen gestaag, zo meldt de investeerdersgroep Péronnes Invest. Als in juli 2017 de deuren voor het eerst openen, zal nog niet heel het eco-resort gefinaliseerd zijn. Wel worden de eerste activiteiten al opgestart. Samen met de verschillende bouwteams en aannemers wordt intussen met man en macht verder gewerkt. Zo zullen de vakantiewoningen op het domein tussen het najaar van 2017 en het voorjaar van 2018 gespreid worden opgeleverd.

Dat er in verschillende fases wordt gewerkt, is geen toeval. De organisatie wil zo het beoogde kwaliteitsniveau in elk detail handhaven. Bovendien geeft het de kans om zo het hele park van 280 ha aan te pakken en wordt intussen ook het historische aandeelhouderschap geconsolideerd.
Het eco-resort speelt alvast in op de nieuwe trend van het “groene luxetoerisme”, waarbij de Vlaming wil genieten van de wijds uitgestrekte natuur die in Wallonië te vinden is, maar niet zonder de nabijheid van een luxueus vakantieadres. Volgens de investeringsgroep zullen jaarlijks duizenden Vlamingen naar het eco-resort trekken, zodra het domein volledig gefinaliseerd is.

Zie ook artikel : Belgische boomloft met nadruk op natuur en duurzaamheid

Meer informatie: www.yournature.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *